Το βιβλίο του XYZ Contagion – Οι 9+1 άγνωστες σκηνές, τώρα σε βιβλίο (και σε e-book) + Η βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

XYZ Contagion

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την «Πολιτική Αναδημοσιεύσεων«, την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου –ευχαριστούμε. Φυσικά, αναδημοσιεύσεις και reblog, με αναφορά στην πηγή, είναι πάντα ευπρόσδεκτες].

Είμαστε, σαν ιστολόγιο, στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες του ερευνητικού μας ιστολογίου για μια ευχάριστη εξέλιξη, προϊόν μόχθου φίλων του ιστολογίου μας:

Η 4η μεγάλη μας έρευνα, την οποία διαβάσατε σε 10 συνέχειες στις αρχές Οκτωβρίου, και υπάρχει ολόκληρη σε ένα ενιαίο κείμενο «Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]«, αποκτά νέα «μορφή» («ζωής»).

Οι πολύ γνωστές, πλέον, 9+1 άγνωστες σκηνές-ακτινογραφίες της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, τώρα υπάρχουν πλέον και…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 4.823 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε